/Eiken vloer
Eiken vloer 2018-05-02T13:45:47+00:00
Multiplank

EIKEN VLOER

Het gebruik van een eiken houten vloer in huis geeft jouw woning een natuurlijke uitstraling. We voelen ons als mensen ook het meest ontspannen in de natuur. Wanneer je de natuur in huis haalt, creëert je dus ook dit effect. Eiken vloeren zijn hier een mooi voorbeeld van. Eiken vloeren kunnen op talloze manieren afgewerkt worden en passen eigenlijk in iedere inrichting. Zo staan ze goed bij een moderne inrichting, maar passen ze ook mooi bij een klassieke inrichting. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt eiken vloeren juist zo leuk.

Eiken parket of eiken vloer in huis

Bij het leggen van eiken vloeren in huis, moet je er altijd rekening mee houden dat het hout wat uitzet. Het is belangrijk dat daar ruimte voor is. Eiken vloeren kunnen zowel bewerkt als onbewerkt zijn. Het verschil is dat de onbewerkte vloer een stuk robuuster is, terwijl bewerkte eiken vloeren juist wat zachter ogen. Wil je de vloer helemaal laten matchen met de kleuren van jouw huis? Dan kan je er voor kiezen om de eiken houten vloer een kleurtje te geven. Dit zijn allemaal opties die wij van Cibo Vloeren jou bieden.

De eiken houten vloer lang mooi houden

Het handige van eiken vloeren is dat ze erg lang mooi blijven. Vooral als je de eiken vloer goed behandelt, kun je er lange tijd van genieten. Wanneer je een eiken vloer koopt, is deze geolied. Als je ieder jaar opnieuw een beschermlaagje olie aanbrengt, bescherm je de eiken vloer het beste. Ook kun je ervoor zorgen dat de vloer lang in goede conditie blijft door met dweilen niet teveel water te gebruiken. Dit gaat vlekken tegen en zorgt ervoor dat de vloer niet bol gaat staan. Wij nodigen je van harte uit in onze showroom om onze diverse eiken vloeren te komen bekijken. Zodat we samen met jou de mooiste eiken vloer voor jouw huis vinden.

Waarom kiezen voor eiken vloeren?

Eerst en vooral kies je voor een eiken vloer omdat hout een natuurproduct is met een prachtige uitstraling die binnen elke woning past. Daarnaast ben je verzekerd van duurzaamheid wanneer je voor hout kiest, zeker in combinatie met een degelijke ondervloer. Het is wel belangrijk om jouw vloer goed te onderhouden. Tot slot is een eiken vloer makkelijk te herstellen mocht er toch schade berokkend worden door meubelen die verschoven worden of andere kleine ongelukjes. In de catalogus van Cibo Vloeren vind je zonder twijfel de houten vloer die jouw woning haar finishing touch geeft.

Diverse multi plank aanbiedingen