/Visgraat van Klassiek naar Trendy

Visgraat van Klassiek naar Trendy

Deel dit artikel

Visgraat: De vloer is de basis van het interieur, bepalend voor de sfeer in de ruimte. Cibo biedt voor iedere klant en in iedere prijsklasse de juiste vloer! Van robuust eiken tot laminaat tot rigid klik-PVC, Om ov er alle vloeren te schijven is wat veel, we richten ons in dit artikel op de visgraten, de trend van dit moment!

De visgraat is in te zetten in vele woonstijlen, bijvoorbeeld als stoere basis voor industrieel interieur. Maar daar houdt het niet op. Visgraat is ook heel goed te combineren met een modern of landelijke woonstijl. Geen wonder dus dat visgraatvloeren de trend zijn. Zoveel klanten zoveel smaken, het is altijd mooi om volledig aan de wensen te voldoen.

Onbehandeld eiken lamelparket.

RAW is een assortiment onbehandeld eiken tweelaagsparket, gefabriceerd in Europa. Deze vloer heeft een ca. 4 mm dikke toplaag van Europees eiken op een drager van 9 mm watervast verlijmd berken multiplex . Alle RAW vloeren zijn onbehandeld. Hierdoor zijn er talloze mogelijkheden qua kleur en uitstraling. RAW visgraat is beschikbaar in meerdere sortering in de formaten 7 x 49,12 x 60 en 18 x 90 cm.

Kant en klaar 2 laags visgraatparket.

Deze, met respect voor natuur en milieu, in Zwitserland geproduceerde eiken visgraatvloeren bieden een constant hoge kwaliteit en maatvastheid met superieure passing. Wanneer je Europees Eiken Lamelparket eenmaal gelegd hebt, wil je niet meer anders. De 2-laags parketdelen van 9,5 mm dikte bestaan uit drager van HDF met een 2,5 mm dikke eiken toplaag, altijd kan-en-klaar afgewerkt. De collectie biedt zowel (invisible) gelakte als geoliede uitvoering in visgraat voor een zeer vriendelijke prijs. Dit is de perfecte oplossing in combinatie met vloerverwarming.

Douwes Dekker laminaat

Ook voor klanten die liever laminaat willen heeft Cibo de juiste oplossing. De Douwes Dekker serie visgraat laminaat Gelant bestaat uit 4 decoderen in de afmeting 85.8 x 14.3 cm. De vloerdelen hebben een embossed in register structuur en hebben een V-groef rondom, die het visgraatpatroon mooi benadrukt. De delen zijn 8 mm dik en worden gelegd middels een HDF-click verbinding. Twee van de 4 decoreren hebben een authentieke hout look, de andere twee zijn meer uitgesproken en hebben een vintage uitstraling.

Douwes Dekker PVC

De PVC vloeren uit de nieuwe Ambitieus serie van Douwes Dekker zijn zorgeloos. Geschrikt voor elke stijl, makkelijk in gebruik, slijt en krasvast en embossed in register. De stabiele, watervaste constructie heeft een slijtlaag van 0,55 mm en geïntegreerde ondervloer. Uniek, de visgraatplanken 72 x 12 cm zijn met het eenvoudige kliksysteem in allerlei patronen te leggen ( visgraat, dubbele visgraat, elleboog en blokpatroon) en zelfs te combineren met vierkante tegels ( 60 x 60 cm) uit dezelfde Douwes Dekker collectie.

Randafwerking

Cibo kan veel verschillende randafwerkingen leveren. Plinten, profielen in alle soorten maten en kleuren, rozetten, hoeklijnprofielen, voor iedere vloer de juiste randafwerking.

Bekijk voor meer visgraat mogelijkheden en prijzen

2019-02-11T14:40:24+00:00 maandag 11 februari 2019|Houten Vloeren|