/Parquetvinyl en de badkamer: de perfecte combinatie

Parquetvinyl en de badkamer: de perfecte combinatie

Deel dit artikel

Ga je je badkamer verbouwen of laat je een compleet nieuwe badkamer bouwen? Dan denk je niet alleen na over de indeling van de ruimte, de meubels en de accessoires, maar moet je ook een nieuwe badkamervloer kopen. Heb je geen idee welke vloer je het beste kunt kiezen voor jouw badkamer? Dan raden wij de parquetvinyl vloer aan. Meer over deze vloer en het gebruik van parquetvinyl in de badkamer, lees je op deze pagina.

Wat is parquetvinyl?

Een parquetvinyl vloer wordt gemaakt van kunststof, ook wel pvc genoemd. De vloer wordt uit meerdere lagen opgebouwd en is hierdoor op ent op veerkrachtig. Een parquetvinyl vloer lijkt een beetje op kliklaminaat, maar voelt nog warmer aan dan deze populaire vloer.

Je kunt zelf kiezen hoe jouw parquetvinyl vloer eruit moet zien. Je kunt bijvoorbeeld een hele subtiele vloer kopen, maar ook een vloer met houtmotief. Kies je voor de embossing techniek, dan is de structuur van het neppe hout zelfs voelbaar. Dit geeft de vloer een op en top natuurlijke ‘look and feel’.

De voordelen van parquetvinyl

Koop je een parquetvinyl vloer, dan profiteer je van diverse voordelen. Ten eerste voelt de vloer lekker warm aan. Ideaal in het hele huis, maar zeker in de badkamer. Stap je uit de douche of uit bad op jouw parquetvinyl vloer, dan voelt dit erg prettig aan je natte voeten. Verder dempt parquetvinyl geluid erg goed. Heb je een gehorig huis, dan is dit zeker een voordeel. Met een parquetvinyl vloer in de badkamer heb je in ieder geval geen last meer van de geluiden uit deze ruimte.

Tot slot kun je een parquetvinyl vloer erg gemakkelijk zelf plaatsen. Dit hoeft natuurlijk niet als je dit niet wil, maar het is in ieder geval wel een mogelijkheid. Door je vloer zelf te plaatsen, kun je veel geld besparen.

Ideaal voor in de badkamer

Een parquetvinyl vloer is mooi, heeft een rustige uitstraling, voelt warm aan en dempt de geluiden van de badkamer. Dit en het feit dat je de vloer zelf kunt leggen om geld te besparen, maakt de parquetvinyl vloer perfect voor jouw badkamer.

2018-06-06T10:45:02+00:00 woensdag 6 juni 2018|Nieuws, PVC Vloeren|