/Boneco P50 Air Loniser

Boneco P50 Air Loniser

Deel dit artikel

Het positieve van negatieve ionen

Van grote betekenis voor kwaliteit van onze lucht is de natuurlijke ionen balans. In gezonde berglucht is de verhouding tussen positieve en negatieve ionen ongeveer fiftyfifty. Komen in gezonde berglucht ca. 1000 negatieve ionen voor per cm3 lucht, in een afgesloten ruimte zijn dat er vaak nog een maar een paar.

Veel mensen hebben binnenshuis dan ook last van dufheid, vermoeidheid, hoofdpijn, gebrek aan energie en concentratie, slapeloosheid, een onbestemd gevoel van onbehagen of aandoeningen aan de luchtwegen.

De nieuwe Bonenco P50 doet hier wat aan en brengt een antwoord op het probleem van luchtvervuiling binnenshuis. Het apparaat is ontwikkeld voor persoonlijk gebruik op uw bureau, in de slaapkamer, in de auto of de plek waar u regelmatig zit.

Hie heeft profijt van een P50?

Omdat de P50 de lucht in huis of kantoor reinigt van huisstof, smog, tabaksrook, pollen, bacteriën, fijnstof en chemische geurstoffen (fragances) en de lucht weer zijn natuurlijke ionen balans teruggeeft, kan iedereen van de voordelen genieten van de P50 van Bonenco. Kijk in de shop voor meer informatie.

Boneco P50 Air Loniser

2019-01-02T13:07:27+00:00 dinsdag 23 oktober 2018|Onderhoud|