/Makkelijk zelf pvc leggen

Makkelijk zelf pvc leggen

Deel dit artikel

Als je een vloer koopt, betaal je niet alleen de kosten van je nieuwe vloer. Besluit je een expert in te huren om de vloer te laten leggen, dan moet je hier ook geld voor betalen. Wil je geld besparen bij het aanschaffen van jouw nieuwe vloer? Bespaar dan niet op de vloer zelf, maar bespaar op de arbeidskosten die je betaalt om de vloer te laten leggen. De beste manier om dit te doen, is door de vloer gewoon zelf te leggen.

De twee pvc vloeren soorten

Er zijn twee pvc vloeren soorten. De eerste soort, ook wel de lijmstrook / Gluedown pvc vloer genoemd, wordt direct op de vloer verlijmd. Dit is niet eenvoudig. Heb je een lijmstrook / Gluedown pvc vloer gekocht? Dan kun je niet anders dan een expert inhuren om deze vloer te plaatsen. Het zelf verlijmen van de vloer is simpelweg veel te moeilijk omdat de vloer ook eerst geëgaliseerd moet worden.

De tweede variant van de twee pvc vloeren soorten, is de Uniclick pvc vloer. Bij deze pvc vloer zijn de pvc stroken al op een ondervloer verlijmd. Dit is in de fabriek gebeurd. Om de vloer te leggen, hoe je de stroken pvc alleen in elkaar te klikken. Dit betekent dat je geen lijm nodig hebt om de vloer te kunnen leggen. Deze variant van de twee pvc vloeren soorten kun je dan ook prima zelf leggen.

Gemakkelijk zelf je pvc vloer leggen

Wil je geld besparen bij het aanschaffen van je nieuwe vloer, simpelweg door deze vloer zelf te leggen? Investeer dan in een Uniclick pvc vloer. Ook als je nog nooit eerder een vloer gelegd hebt, kun je deze pvc vloer erg gemakkelijk en snel leggen. Je klikt de stroken van de pvc vloer in elkaar en voor je het weet, ligt die prachtige nieuwe vloer al in huis.

2018-06-05T13:58:32+00:00 maandag 4 juni 2018|DIY, PVC Vloeren|