/Vier Vinylvloeren die dit najaar de trend zetten

Vier Vinylvloeren die dit najaar de trend zetten

Deel dit artikel

Luxevinylvloeren winnen terrein. Niet allen vanwege het ongekende comfort, maar ook dankzij het eigentijdse design waarmee deze vloeren zich elegant een weg banen in ons interieur. Als Belgische specialist in luxevinylvloeren schuift Moduleo vier najaarstrends naar voren: van de stad naar natuur en terug.

Trend 1: palazzo: met rijke materialen, intense kleuren, luxueuze stoffen en subtiele details. De Italiaanse palazzo-sfeer vlijt zich met veel gemak in onze interieurs. In alle stijl en elegantie meet je je leefruimte zo de allures van authentiek palazzo aan. Daarbij trekken originele vloeren royaal de aandacht met hun majestueuze uitstraling.

Trend 2: Botanicals: de botanische woontrend hout aan. Ook dit najaar duiken tropisch bloemen, planten en dieren enthousiast op in huis, voor een warme, gezellige maar tegelijk ook stoere sfeer. Je eigen ‘Urban Jungle’ creëren is niet moeilijk: combineer veel groen met natuurlijk materiaal zoals hout, rotan, bamboe, glas of aardewerk.

Trend 3: Blank wood: om rust te kunnen vinden in deze drukke gedigitaliseerde wereld, trekken we steeds vaker de natuur in. Of halen we de natuur in huis, in al haar rijkdom en schoonheid. Dat vertaalt zich meestal in tijdloze interieurs met ongekende decoratieve kracht. Lichte tinten- zowel in grovere, massieve blokken als verfijnde houten latjes- brengen kalmte en verrassen door hun ruimte mogelijkheden tot combinatie.

Trend 4: Stone age: niet allen met houtmotieven maar ook met steenstructuren maken we steeds vaker een trendstatement in huis: marmer, graniet, leisteen of zelfs het gespikkelde terrazzo dat aan een sterkte comeback bezig is. In deze digitale tijden, waar veranderingen elkaar in een snel tempo opvolgen, zoeken we een houvast bi eeuwen natuurmateriaal die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan.

Kijk voor meer informatie op: Cibovloeren.nl

2018-10-03T09:09:08+00:00 dinsdag 2 oktober 2018|PVC Vloeren|