/Visgraat vloer
Visgraat vloer 2018-05-02T12:12:51+00:00
Multiplank

VISGRAAT VLOER

Waarschijnlijk ken je de houten visgraat vloer met een visgraatmotief wel uit statige woningen uit voorbije eeuwen. Dit type vloer behoort namelijk tot de oudste soorten vaste vloerbedekking die nog goed bewaard zijn gebleven. Traditionele visgraat vloeren werden handmatig gelegd: houten planken werden kort gezaagd en vervolgens in de vorm van een visgraat gelegd. De plankjes werden aan elkaar gelijmd en de vloer werd vervolgens vastgespijkerd aan een houten ondervloer. Tegenwoordig is er met visgraat lamelparket een net zo mooi en duurzaam alternatief op de markt.

Visgraat vloeren: Prachtige klassieke uitstraling

Lamelparket dat in visgraatmotief gelegd is, geeft jouw woning charme en een chique uitstraling. Visgraat vloeren passen uitstekend bij een klassiek interieur, maar staat ook geweldig in een woning met een moderne inrichting. Deze vloersoort is daarom niet alleen geschikt voor oudere woningen, maar past ook uitstekend in moderne woningen en appartementen. Visgraat vloeren van lamelparket kunnen bijvoorbeeld ook voorzien worden van een geluiddempende ondervloer. Bij Cibo Vloeren kan je kiezen uit visgraat lamelparket in verschillende houtsoorten, structuren, kleuren en tinten. Daardoor vind je bij ons altijd een visgraat vloer die precies aansluit bij de inrichting van je woning.

Laat je visgraat vloer door de specialist leggen

Bij Cibo Vloeren kan je kiezen uit een enorm aanbod van scherp geprijsde visgraat vloeren. We geven je graag gedegen advies over de aanschaf en het onderhoud van deze mooie vloeren. Door de speciale structuur kost het meer werk om een visgraat lamelparket te leggen dan bij normale vloeren. De medewerkers van Cibo Vloeren kunnen je precies uitleggen waar je bij het leggen op moet letten bij visgraat vloeren. Wij kunnen je dit werk ook uit handen nemen, waarbij we ervoor zorgen dat jouw visgraatvloer binnen één dag professioneel gelegd wordt. In onze showroom in Breda vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.!

Diverse visgraat aanbiedingen